nakon poraza od Radnika

Slišković: Sramim se igre koju smo prikazali

Slišković
FENA
06.08.2017.
u 16:28

Sramim se igre koju smo prikazali. Nijedan od ovih 11-13 igrača koji su danas igrali nije pokazao želju za pobjedom

Nogometaši Zrinjskog poraženi su jučer od Radnika iz Bijeljine sa 2:1, te su tako upisali prvi poraz u novoj sezoni. Plemići su se dobro držali, ali su poklekli pred sami kraj, te njihov šef struke Blaž Slišković nije mogao biti zadovoljan krajnjim ishodom utakmice, piše Sportsport.ba. 

"Čestitam nogometašima i stručnom stožeru Radnika na zasluženoj pobjedi. Mene je sramota. Sramim se igre koju smo prikazali. Nijedan od ovih 11-13 igrača koji su danas igrali nije pokazao želju za pobjedom. Moje igrače treba biti sramota načina na koji su igrali. Kada jedna ekipa pokaže želju i volju za pobjedom koju je Radnik prikazao, onda rezultat ne može izostati. Na ovoj utakmici igrači Radnika su prikazali više volje, želje, htijenja da ostvare dobar rezultat, za razliku od mojih igrača kod kojih ni kod jednog nisam vidio tu želju i volju i agresivnost", kazao je Baka nakon utakmice. 

Čestitao je Radniku, te imao poruke za članove svog kluba. "Svih u klubu treba biti sramota, a s druge strane sve čestitke igračima Radnika koji su u nehumanim uvjetima zahvaljujući želji, volji i požrtvovanosti ostvarili rezultat. Sama utakmica nije mogla biti previše lijepa, jer su uvjeti za igru bili takvi da nije moglo biti ljepote i o tome ne treba previše niti govoriti. Radnik je kvalitetna ekipa s dosta kvalitetnih pojedinaca i u nastavku prvenstva im želim sreću", dodao je Slišković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?