Zrinjski otputovao u Maribor

Slišković: Pokušat ćemo nadigrati Slovence i napraviti iznenađenje

18.07.2017.
u 07:30

Nogometaši Zrinjskog otputovali su jučer ujutro autobusom u Maribor na uzvratni susret drugog pretkola nogometne Lige prvaka. Uoči polaska trener plemića Blaž Slišković izjavio je kako vjeruje da njegova momčad ima snage i kvalitete napraviti čudo i nadoknaditi gol zaostatka iz prvog susreta u kojem je Maribor u Mostaru pobijedio Zrinjski 2:1.

Ima i htijenja i volje

- Sigurno je da i danas stoji ono što sam rekao nakon prve utakmice, a to je da u Maribor ne idemo na izlet, nego idemo prije svega pokušati odigrati kvalitetnu utakmicu i na račun te kvalitete pokušati nadigrati Maribor i napraviti u neku ruku i veliko iznenađenje. Naravno da nas u Sloveniji čeka težak posao s obzirom da moramo dati najmanje dva gola, ali mislim da je ekipa voljna i spremna napraviti nešto takvo. Koliko će nam Slovenci dozvoliti vidjet ćemo, ali sam siguran da ekipa ima i htijenja i volje da odigra što kvalitetnije i ako već treba da se oprostimo od daljnjeg natjecanja, da to uradimo na kvalitetan način, kazao je Slišković novinarima, te dodao: -Ostaje žal za onih prvih 90 minuta gdje je, po mom mišljenju, neiskustvo odigralo određenu ulogu i da je ostao rezultat 1:1 imali bismo mnogo veće izglede. Kad sam čuo da protivnik u sljedećem kolu može biti momčad s Islanda ili Farskih otoka sigurno je da mi je bilo još teže u razmišljanju što smo sve propustili u prvoj utakmici. Izgledi one ekipe koja ode dalje, dakle Maribora ili Zrinjskog, mnogo su veće nego njegovih suparnika, istaknuo je strateg mostarskog kluba. Bez obzira na poraz u prvoj utakmici, optimizam nije napustio ni nogometaše Zrinjskog.

Dobro ozračje

- Naravno da ćemo se boriti dok god ima nade u prolazak. Istina, šanse za prolaz su nam umanjene, ali mi se nadamo i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu. Ovih smo dana dobro trenirali, atmosfera u momčadi zaista je dobra i svi se nadamo dobrom rezultatu u Sloveniji. Njihov drugi pogodak nas je malo demoralizirao, ali svi smo vidjeli da se možemo nositi s njima, dobro smo se spremili i sigurno je da se nećemo predati, kazao je novinarima Nemanja Bilbija.

Kažimo i to kako je Blaž Slišković u Sloveniju odlučio povesti dvadeset igrača: Bandić, Pirić, Galić, Barić, Laštro, Katanec, Jakovljević, Stojkić, Pezer, Ćavar, Perišić, Jović, Filipović, Todorović, Kukoč, Jazvin, Bilbija, Kajkut, Mulahusejnović, Hajdarević. Utakmica u Mariboru igra se sutra na stadionu Ljudski vrt od 20.15. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije