ZAFRKAVAJU GA

Slavni nogometaš uz predivnu suprugu nije se mogao obuzdati: 'Što ti je to u džepu?'

Foto: Profimedia
1/4
04.09.2020.
u 18:23

Slavni Bayernov nogometaš Robert Lewandowski sa suprugom ljetuje u Porto Cervu na Sardiniji.

Nakon što se pohvalio na društvenim mrežama kako odmara nakon Lige prvaka, Bayernov nogometaš Robert Lewandowski uspio je nasmijati pratitelje nakon što su osvanule slike njega i supruge Anne dok na plaži u Porto Cervu na Sardiniji izmjenjuju nježnosti.  Naime, 32-godišnjak je u plićaku bio zagrljen s Annom koja ga je očito uzbudila, a paparazzi su ulovili trenutak kada je to bilo najočitije. 

- Roberte, što ti je to u džepu? Kupaš se sa svjetiljkom? - zafrkavali su ga pratitelji, a onda je uskoro objavio sliku sa zasluženog odmora na kojoj pozira uz suprugu.

- Moram priznati da uživam - napisao je.

Njegova supruga Anna Lewandowski je inače majstorica karatea i poljska reprezentativka te sjajnu figuru održava svakodnevnim treniranjem. Inače je završila pravni fakultet, a u prijašnjim razgovorima za medije otkrila je kako bi jednog dana voljela živjeti u SAD-u. Par je u braku od 2013. i imaju dvije kćeri - trogodišnju Klaru i Lauru.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije