KAKO JE MOGAO?

Slavni nogometaš mu dao poklon od oko 40.000 funti, a on ga žestoko uvrijedio potezom

Manchester City/Twitter
11.06.2021.
u 18:56

- Supruga i ja imamo automobil, a od novca za ovaj ćemo pet posto donirati u humanitarne svrhe.

Sergio Aguero (32) napustio je Manchester City zbog Barcelone, ali učinio je to u stilu jer darovao je trenere i članove osoblja, pri čemu je jedan od njih dobio Range Rover vrijedan oko 40.000 funti.

Ukupno je darove kroz tombolu organiziranu od strane argentinskog genija dobilo oko 60 ljudi i slobodno se može kazati da će u Manchesteru uvijek imati status legende. Uostalom, potvrdio je to i kroz igre. 

U klub s Etihada došao 2011. i od tada je zabio rekordnih 257 golova u 384 utakmice i s Manchester Cityjem osvojio četiri naslova engleskog prvaka, jedan FA kup i pet Liga kupova. Ali, malo je loš okus ostavila činjenica da se Range Rover našao u oglasniku za 23.000 funti. Osvojio ga je Ally Marland i odlučio da mu ne treba, odnosno, da bi mu novac bio draži.

Foto: Manchester City/Twitter

- Supruga i ja imamo automobil, a od novca za ovaj ćemo pet posto donirati u humanitarne svrhe - naglasio je. Iako to zvuči kao dobro opravdanje, napraviti tako nešto zapravo je podosta žestoka uvreda... Posebno jer je Marland djelovao ushićeno, grlio Aguera i zahvaljivao mu se prilikom primopredaje ključeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?