VELIKI TRANSFER

Slavni klub šalje ponudu za hrvatskog junaka, želi ga odmah!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
02.07.2018.
u 14:13

Hrvatski nogometaši sjajnim nastupima na SP-u privukli su pozornost

Mario Mandžukić na Svjetskom prvenstvu u Rusiji po tko zna koji put u karijeri skrenuo je pozornost na sebe. Mario se bori kao lav, pomaže cijeloj momčadi i ponovno je zadivio navijače iz cijeloga svijeta. 

Hrvatski ratnik, kako ga nazivaju, jedan je od hrvatskih glavnih igrača: zabija, iznuđuje kaznene udarce, pomaže u obrani...

Stoga ne treba čuditi da ga prate mnogi europski velikani koji bi ga željeli ''ukrasti'' Juventusu i dovesti u svoje redove jer znaju da s njim dobivaju beskompromisnog borca.

Super Mario dosad je igrao u tri najjače svjetske lige (njemačkoj, španjolskoj i talijanskoj ligi) te je u svakoj od njih osvajao trofeje i ostavio dubok trag. Izgleda da bi se sad mogao okušati i u engleskoj ligi jer je za njega zainteresiran Manchester United. 

Prema pisanju britanskih medija, Jose Mourinho želi ga dovesti i pojačati konkurenciju Lukakuu, a želi ga na Old Traffordu što prije. Ne navodi se koliko je spreman ponuditi, ali engleski mediji tvrde da je spreman na teške pregovore s Juventusom. 

Svjestan je da ga se Juve ne bi olako riješio, ali pokušat će ih privući s time što bi im u drugom smjeru poslao Mattea Darmiana, igrača za kojeg je stara dama zainteresirana. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije