Željezničar

Slavko Petrović: Moramo dati sve od sebe protiv Širokog Brijega i ući u meč s puno rizika

26.04.2017.
u 07:00

Nogometaši Željezničara danas igraju uzvratni susret polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega na stadionu Grbavica.

U prvom susretu Širokobriježani su na Pecari bili bolji s 1:0, a uzvratna utakmica, koja se trebala odigrati prošloga tjedna, odgođena je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u glavnom gradu BiH. Nakon stabilizacije vremena, stadion Grbavica spreman je za iznimno bitnu utakmicu, kako za domaćine tako i za goste, koja im je najvjerojatnije najvažnija u ovoj sezoni. Trener Željezničara Slavko Petrović na početku konferencije za medije čestitao je svojim igračima i stručnom stožeru zbog osiguranog cilja, a to je izlazak u Europu.

- Za sutrašnju utakmicu nisam odlučio koja je prva postava. Ali moram reći to da s ponosom možemo očekivati te utakmice u Europi poslije 13 godina na našem stadionu, rekao je Petrović.

Protiv Širokog Brijega očekuje tešku utakmicu, a ističe da je rezultat iz prvog susreta “nezgodan”.

- Moramo s puno rizika ući u susret i dati dva gola za izravan prolazak. Nadam se da će igrači dati sve od sebe jer to je prvi uvjet da uspijemo. Oni su posljednju prvenstvenu utakmicu odmarali cijelu ekipu, a mi ćemo imati 18 igrača i jednu od najmlađih ekipa koja je izašla “pod mojom rukom” na neki susret, jasan je trener Željezničara.

Na kraju je istaknuo da se nada finalu koji bi za nastavak sezone bio veliki motivacijski poticaj svima. Vratar sarajevskog sastava Vedran Kjosevski dodao je da je cilj momčadi finale, ali smatra da je protivnik težak.

- Pokazali su u prvoj utakmici da su jaka ekipa, ali oni nama dolaze i nadam se da će sve biti u najboljem redu, kratko je kazao Kjosevski. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije