NA PRVOM MJESTU

Slavilo se i u rodnom Mostaru! Hrvatski junak srušio Nijemce pa dobio veliko priznanje

Luka Stanzl/Pixsell
19.01.2020.
u 09:00

Ipak, ne radi se o pogotku za pobjedu već o golu kada je Hrvatska gubila 17-13. Uzeli smo loptu, a Karačić je u kontranapadu podvalio loptu pored njemačkog vratara Andreasa Wolffa

U dvoboju 2. kola I skupine EURA u Beču su hrvatski rukometaši pobijedili Njemačku s 25-24 (11-14) i osigurali polufinale. Tako je hrvatska velika rukometna povijest dobila je još jednu antologijsku utakmicu, a junak susreta bio je Igor Karačić. 

Rođeni Mostarac, u čijem se gradu također slavio uspjeh kauboja, odigrao je veličanstvenu utakmicu sa sedam postignutih pogodaka, a nama svakako najdraži je onaj minutu i pol prije kraja koji nas je odveo u polufinale. 

U EHF-u nisu toliko emotivni, ali su ipak Karačiću odali veliko priznanje. Naime, EHF nakon svakog kola bira pet najboljih pogodaka kola, a upravo se Karačić našao na vrhu. 

Ipak, ne radi se o pogotku za pobjedu već o golu kada je Hrvatska gubila 17-13. Uzeli smo loptu, a Karačić je u kontranapadu podvalio loptu pored njemačkog vratara Andreasa Wolffa.

Također, na četvrtom mjestu se našao Mandić i njegov lob u stilu Mirze Džombe s početka utakmice. 

Najboljih pet pogodaka kola možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije