13 milijuna eura

Slaven Bilić vraća 'zločestog dečka' Balotellija u Englesku?

Mario Balotelli
17.01.2016.
u 15:59

Mario Balotelli još je igrač Liverpoola koji ga je poslao na posudbu u Milan. Jürgen Klopp ne računa na njega ni nakon isteka posudbe dok Biliću treba napadač

Slaven Bilić u velikim je problemima s napadačima. Ozlijeđeni su mu Sakho, Lanzini i Carroll, a Nikica Jelavić mogao bi otići u kineski Guangzhou Evergrande i Biliću pod hitno treba barem jedan napadač, javljaju Englezi.

'West Ham je pripremio 13 milijuna eura za Marija Balotellija. Bilić je u problemima s napadačima koje će pokušati riješiti povratkom Balotellija na Otok. Talijan je u Milanu na posudbi iz Liverpoola, no Jürgen Klopp ne računa na njega ni nakon isteka posudbe i vrlo rado će prihvatiti bilo kakvu ponudu za problematičnog napadača', piše Sunday Express.

Talijanski napadač od početka sezone je u Milanu, no nastupio je tek četiri puta i zabio samo jedan gol. Pitanje je treba li Biliću igrač koji u svlačionicu donosi samo probleme, a na terenu očito ne pridonosi dovoljno te je sklon ozljedama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije