uoči eura

Slaven Bilić otkrio zbog čega je Čačić otpisao Lovrena

Slaven Bilic
Reuters/PIXSELL
13.06.2016.
u 21:52

Izbornik i on nisu se razumjeli. Mediji su to iskoristili i napuhali cijelu priču, a ni Lovren ni Čačić nisu željeli popustiti - tvrdi Bilić

Slaven Bilić je ovog ljeta stručni komentator ITV-a, a prilikom svog nastupa pokušao je objasniti zašto je uoči Eura izbio sukob između hrvatskog izbornika Ante Čačića i Dejana Lovrena nakon čega je stoper Liverpoola otpisan, piše Vecernji.hr. 

- U Engleskoj možeš poslati samo trojicu na zagrijavanje istovremeno, a igrači se sami vrate nakon što završe sa zagrijavanjem. Na kontinentu trener ili njegov pomoćnik ih pošalju na zagrijavanje i ostanu kraj travnjaka dok ih netko ne pozove natrag - kazao je Bilić i dodao:

- Lovren se vratio, kao što to radi u Engleskoj, vjerojatno misleći kako mu je zasad dovoljno, te se planirao vratiti nakon deset minuta. Izbornik i on nisu se razumjeli. Mediji su to iskoristili i napuhali cijelu priču, a ni Lovren ni Čačić nisu željeli popustiti.

Trener West Hama još je naglasio kako si Hrvatska ne može priuštiti luksuz da ostane bez Lovrena.

- Igrači kao Dejan su nam potrebni - zaključio je Bilić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije