Kakav transfer

Slaven Bilić na ljeto dovodi jednog od najboljih igrača svijeta

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
18.02.2016.
u 19:58

Slaven Bilić na ljeto bi vrlo lako mogao dovesti jedno od najzvučnijih nogometnih imena u novijoj nogometnoj poviejsti. Prema pisanju engleskih medija, West Ham će na ljeto krenuti u akciju dovođenja Johna Terryja!

Bivšem engleskom reprezentativcu na ljeto istječe ugovor s bluesima, a već je postala javna tajna da mu neće ponuditi novi jer se žele okrenuti mlađim igračima. Stoga će 'čekićari' krenuti u akciju jer su uvjereni da bi on, unatoč svojim godinama, još uvijek mogao odigrati jednu do dvije sezone na vrhunskoj razini, prenosi Vecernji.hr

- Prelazak u West Ham bio bi sjajan potez i za njega, ali i za Hammerse. Tamo je igrao kao školarac i sigurno ga vežu emocije za taj klub, rekao je Harry Redknapp.

Terry je kao klinac igrač u mlađim uzrastima West Hama, u tom je klubu igrao od 1991. do 1995. godine, kada je prešao u Chelsea. Debi za seniorsku momčad upisao je u listopadu 1998. godine u dvoboju Liga kupa protiv Aston Ville, a do danas ima 705 nastupa i čak 16 osvojenih trofeja.

Tako će, izgleda, već za nekoliko mjeseci doći do novog emotivnog rastanka, a Bilić bi u njemu mogao dobiti vođu na terenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?