Josip Juranović

Skromni vatreni bio je konobar: 'Ne mislim da sam zvijezda. Puno toga otišlo je u drugom smjeru'

josip juranović
01.04.2023.
u 18:35

Desni branič njemačkog Union Berlina i hrvatske reprezentacije Josip Juranović bio je pravo otkriće prošlogodišnjeg Mundijala u Kataru. Nekadašnji kapetan Hajduka isprofilirao se kao idealna zamjena za umirovljenog Šimu Vrsaljka, svojim igrama kupio je povjerenje izbornika Zlatka Dalića. Prije par mjeseci nastupao je za škotskog velikana Celtica, a onda je odlučio prijeći u hit momčad Bundeslige

Ne zna mnogo ljudi da je jedno vrijeme u mlađim danima Juranović radio i kao konobar, otkrio je to u razgovoru za Story

- Nikad nisam mislio da sam zvijezda. To je moj posao koji ću raditi do neke godine, a poslije ću se baviti nečim drugim. Da ne ostanem nezaposlen. Od svog života želim napraviti što je najbolje moguće, ali raditi treba. Prije sam pomogao prijatelju koji je imao kafić, bio sam i konobar. Kažu dobar, volio sam popričati s gostima - izjavio je Juranović. 

- Sa starijim bratom bio sam u današnjem Dubrava Tim Kabel nogometnom klubu. Bio mi je pet minuta od stana, ondje smo se igrali loptom. Tadašnji sportski direktor Igor Ivec došao je do nas, i rekao da potpišemo za taj klub jer je vidio nešto u nama. I tada je započeo moj interes za nogomet - smatra vatereni koji je uživao u igranju s prijateljima na igralištu.

- Uživao sam u onome što imam. Nije bilo toliko ni mobitela, danas je puno toga otišlo u drugom smjeru - rekao je pa zaključio:

- Obitelj, poštenje i biti dobar čovjek - to su vrijednosti u životu! Na novac gledam tako da mojoj obitelji i budućoj ženi i djeci ne fali ništa, mislim da svatko tko radi razmišlja na taj način.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?