fascinantni rezultati

Škola nogometa AS Međugorje osvojila četiri zlatne medalje na turniru u Austriji

04.02.2020.
u 18:09

Mlađe kategorije AS Međugorje nastupaju s puno uspjeha na međunarodnom turnirima u Austriji, Njemačkoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori i BiH gdje ponosno predstavljaju grad, općinu i Hercegovinu

Škola nogometa AS Međugorje prošli vikend je nastupala na turniru pod nazivom 3. SVG Bleiburg Petzenhallenmasters, Bleiburg Austrija. Turnir je se održavao u dvorani Jufa Areni u Bleiburgu i to u uzrastima U-7, U-8, U-9, U-11,U-13 i U-15., gdje je bilo preko 80 ekipa iz Austrije, Slovenije i BiH.

Ovo su osvajači turnira po uzrastima u Austriji:
 

U - 2005.g. - ŠN AS MEĐUGORJE, BIH
U - 2007.g. - ŠN AS MEĐUGORJE, BIH
U - 2009.g. - MNK DRAVOGRAD, SLOVENIJA
U - 2011.g. - ŠN AS MEĐUGORJE, BIH
U - 2012.g. - ŠN AS MEĐUGORJE, BIH
U - 2013.g. - AUSTRIJA KLANGEFURT, AUSTRIJA

Škola nogometa AS Međugorje, osvojila je pojedinačne nagrade za najboljeg igrača turnira i to:

U - 2005.g. - Antoni Bajkuša
U - 2007.g. - Daniel Prskalo
U - 2011.g. - Petar Prusina
U - 2012.g. - Jakov Bajkuša

Osim turnira, Međugorčani su imali jedan dan treninga u Klangefurtu na stadionu Austrije Klangefurt, te da se upoznaju sa radom i prezentacijom austrijskih trenera i njihovim školama nogometa. Treba napomenuti i prisjetiti se da je Hrvatske nogometne reprezentacije na ovome stadionu igrala dvije utakmice na EURU 2008. godine, i to: Hrvatska-Njemačka i Hrvatske-Poljska
Ekipa ikz Međugorja je obišla stadione u Bleiburgu, Klangenfurtu i Ljubljani, te još mnoge kulturne i sportske zanimljivosti u gradovima Zagrebu, Dravogradu, Velenju, Slovenskom Gradecu i Mariboru, navode iz Škole nogometa AS Međugorje.

Škola nogometa AS Međugorje je obišla i  odala počest na spomeniku  stradanja i mučenja Hrvata na Bleiburgu u Drugom svjetskom ratu od strane partizana i komunističkog režima tadašnje Jugoslavije.  

Škola nogometa pod vodstvom trenera Danijela Bajkuše, Mladena Pervana i Željka Akmadžića i tajnika kluba Marijana Milićevića je prepoznatljiva sa kvalitetnim radom s djecom, što je svrstava u jednu od najboljih škola nogometa u BiH, a što se može očitovati
kroz uspjeh djece na raznim natjecanjima i turnirima. U svojim vitrinama se nalazi stotinjak pokala sa osvojenih turnira i primljenih nagrada u BiH, Hrvatskoj i Njemačkoj.

Po završetku školovanja u školi nogometa naša najnadarenija djeca odlaze u veće klubove (HNK Hajduk, GNK Dinamo, HNK Osijeka, HŠK Zrinjski Mostar, HNK Široki Brijeg…), gdje uspješno nastavljaju sa svojom igračkom karijerom što se ogleda i u pozivima u reprezentacije Hrvatske i Bosne i Hercegovine za mlađe uzraste.

Škola nogometa AS Međugorje je napravila suradnju sa NK Neretvanac iz Opuzena, Hrvatska, gdje skupa igraju i natječu se u HNL-u sa klubovima iz Zadra, Šibenika, Splita Makarske, Dubrovnika i dr.

Ovom prilikom dječaci škole nogometa Međugorje zahvaljuju svojim roditeljima što su im omogućili da odu i natječu se na ovakvom turniru, te zahvaljuju svojem treneru Danijelu Bajkuši i fizioterapeutu Luciji Bajkuša našoj doktorici škole, koji su ih vodili u Austriju i
svim drugima koji su na bilo koji način pomogli, navode iz škole nogometa AS Međugorje.

Komentara 1

TS
tomislav.soldo.524
09:52 05.02.2020.

Čestitke školi As Međugorje i trenerima na pravom radu sa djecom, Bajke najjači si i kamo sreće da su vam dozvolili da preuzmete omladinsku školu od NK Brotnjo!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?