IBRA-MANDŽO-REBIĆ

Sjajne vijesti za Hrvate! Trener Milana Mandžukića gura u vatru već danas

23.01.2021.
u 15:20

Svoje najave Milanov trener je i obistinio. Naime, Mario Mandžukić našao se na popisu igrača koji konkuriraju za subotnju utakmicu s Atalantom. Osim njega u momčad se vratio Ante Rebić, koji se oporavio od koronavirusa. Sve je spremno da u jednom trenutku zaigraju Ibrahimović, Rebić i Mandžukić

Trener Milana Stefano Pioli je jučer na tiskovnoj konferenciji uoči derbija 19. kola Serie A na San Siru protiv Atalante najviše pitanja dobio o statusu novog igrača Milana Marija Mandžukića koji nije trenirao u nekoj nogometnoj momčadi čak deset mjeseci, ali je zato trenirao individualno.

“Mario se odmah dobro uklopio. Već je bio u Italiji i ima moderan, europski mentalitet. Nije bilo problema u pridruživanju grupi, sve je bilo puno pozitive. U dobrom je fizičkom stanju. Dugo nije igrao, ali pojavio se željan i odlučan”, rekao je Poli pa progovorio što planira s hrvatskim ofenzivcem: 

“Postoje dvije mogućnosti; ili ga držim vani tri do četiri tjedna da ulovi ritam, ili to ubrzavam i stavljam ga na teren da tako pronađe ritam. Ja biram drugu opciju, on je dobro i spreman je da ga pozovem sutra.”

Svoje najave Milanov trener je i obistinio. Naime, Mario Mandžukić našao se na popisu igrača koji konkuriraju za subotnju utakmicu s Atalantom. Osim njega u momčad se vratio Ante Rebić, koji se oporavio od koronavirusa. Sve je spremno da u jednom trenutku zaigraju Ibrahimović, Rebić i Mandžukić.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije