ODUŠEVILI, PA ZABRINULI

Sjajan potez Rakitića i Modrića u svlačionici: No sve su zabrinuli izjavama

16.07.2018.
u 07:21

Odgovor ćemo dobiti u narednim danima...

Hrvatska je izgubila finale Svjetskog prvenstva 4:2 od Francuske, no igrači nemaju razloga za tugu, već trebaju slaviti najveći uspjeh u povijesti našeg nogometa. 

Imamo najboljeg igrača Svjetskog prvenstva - Luku Modrića, koji je u svlačionici dres uz emotivnu poruku poklonio Ivanu Rakitiću, a ovaj mu je odgovorio istom mjerom.

- Mom bratu Ivanu od srca. Ponosan što mogu s tobom dijeliti svlačionicu i prekrasne trenutke - napisao je Luka na dresu koji je poklonio Raketi, a ovaj mu je uzvratio:

 

 

- Za mog brata Luku od srca. Najveća mi je čast bila dijeliti sve ovo vrijeme s tobom. Voli te Raketa. 

Pitanje je ima li ova Rakitićeva poruka dublju poruku i znači li možda to njegov oproštaj od reprezentacije, što je dao i naznačiti uoči prvenstva.

Nešto kasnije o mogućem oproštaju progovorio je i Luka Modrić.

- Budućnost ove reprezentacije je sigurno blistava, ali sada razgovarati o tome tko će s kim, kako i što, je bespredmetno. Treba proći nekoliko dana, treba se odmoriti, sabrati emocije i onda vidjeti što i kako dalje. Brzo će nove utakmice, toga sam svjestan, ali bolje je odlučiti nakon tjedan ili desetak dana, nego sad, nakon utakmice - rekao je Luka, prenosi 24sata.

Odgovor ćemo dobiti u narednim danima...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?