Pecara

Širokom slijede dvotjedne pripreme u Antalyji

24.01.2019.
u 08:25

Nakon pobjede (4:1) u prvoj pripremnoj utakmici ove godine protiv Neretvanca iz Opuzena, člana 3. hrvatske lige Jug, danas će nogometaši Širokoga Brijega ugostiti i drugoga hrvatskog trećeligaša, Croatiju iz Zmijavaca, s kojom i inače često igra prijateljske utakmice te ima i razne druge vidove suradnje.

Dobra suradnja

Sa spomenutim klubom Široki Brijeg ima iznimno dobru suradnju. U Croatiji su jesen proveli na posudbi Luka Knešević (najbolji igrač i strijelac toga kluba) i Josip Bešlić, koji će i na proljeće igrati u Croatiji.

Igrat će se opet na travnjaku Sportskog centra “Musa – Karačić” s početkom u 13 sati. Trener Goce Sedloski i njegov stručni stožer imali su razloga za zadovoljstvo onim što je momčad pokazala protiv Opuzenaca, iako su izostala čak šestorica važnih igrača: Domagoj Kovačić, Bernardo Matić, Tomislav Turčin, Petar Franjić, Zvonko Pamić i Stipe Jurić. Vjerojatno će danas svi zaigrati. Pecaru je iz privatnih razloga napustio jedan od najboljih igrača u povijesti kluba i trener mladih uzrasta Robert Lončar. Izvjesno vrijeme on će provesti u Rijeci, gdje je ljetos prešao njegov sin Stjepan i s uspjehom jesenas igrao u Rijeci.

Klub se zahvalio Lončaru

Stjepan Lončar je standardni član mlade nogometne reprezentacije BiH, a imao je i zapažene nastupe u izabranoj “A” vrsti BiH na lanjskoj američkoj turneji, nakon što ga je Robert Prosinečki pozvao u najbolju bh. vrstu. Inače, klub s Pecare zahvalio se na suradnji Robertu Lončaru i zaželio mu puno uspjeha u budućem radu. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije