Uoči dolaska Viteza

Široki traži petu jesensku pobjedu na Pecari

24.09.2017.
u 07:00

Proljetos (12. svibnja) na Pecari Vitez je pogotkom Hrvoja Barišića s 11 metara u 86. minuti slavio 1:0, što mu je kasnije pomoglo u očuvanju statusa premijerligaša.

Velika konkurencija

- Sjećam se da je jedanaesterac iznudio stari lisac Zoran Kokot, teatralnim padom u šesnaestercu, a sudac nasjeo i dosudio jedanaesterac. Tu utakmicu nisam igrao, gledao sam je s tribina, rekao nam je jučer Stipe Marković, koji je s klupskim kolegama objedovao u klupskom restoranu zajedno sa Edijem Bašom, Lukom Grubišićem i Stipom Jurićem:

- Još ga pitajte hoće li Široki pobijediti. Sigurno će odgovoriti “laganica”, predložio je neko iz spomenutog društva:

Stipe, hoće li Široki pobijediti?

- Laganica, odgovorio nam je Stipe, uz dodatak:

- Prvo, ne znam hoću li igrati, trener će odrediti nakon treninga. Konkurencija je velika, svi smo zdravi, i spremni, nitko nema kartona. Netko od nas četvorice valjda će dobiti svoju minutažu... Prije treninga gledat ćemo snimku s kup - susreta protiv Radnika. Analizirat ćemo je, sigurno će koristiti, a uskoro protiv Radnika na Pecari igramo u prvenstvu...

Optimizam u Vitezu

Iz Viteza poručuju kako ne stižu na Pecaru tek se predati. Optimizam se povećao nakon 2:0 pobjede protiv Čelika u prvenstvu i Ljubića u kupu - 6:1. Osim toga Vitez se pojačao, a najzvučnije je pojačanje Ivan Peko, bivši krilni napadač Širokoga, te Zrinjskog, Lokomotive i Dinama. Pitanje je koliko je spreman. Osim njega od ljetos su članovi Viteza i dvojica bivših darovitih juniora s Pecare, Zvonimir Vukoja i Petar Bojo. Ako dobiju prigodu, sigurno će se željeti dokazati. Velika “rampa” pred vratima gostiju bit će 195 cm visoki Slavko Brekalo, prošle sezone branič Širokoga.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije