Slavili s 1:0

Široki srušio tradiciju i prvi put slavio u Prijedoru

široki brijeg
19.09.2015.
u 18:17

Široki Brijeg nastavio niz pobjeda pod vodstvom trenera Slavena Muse

Jedinim pogotkom Mate Pehara sredinom drugog dijela Široki je Brijeg ostvario zlata vrijednu pobjedu te prekinuo jednu neugodnu tradiciju. Spomenuta momčad od kako igra Premijer ligu nikad na terenu u Prijedoru nije ostvarila pobjedu, a sada je i ta tradicija srušena. 

Utakmica je u Prijedoru počela gotovo klasičnim ispitivanjem snaga. Nešto malo više od igre imala je u početku domaća momčad, ali su se gosti organizirano branili i nisu dopustili domaćinu da se razmaše. Struka domaćih prije same utakmice izražavala je zabrinutost neigranjem stoperskog para Miloš - Ćulum, te defanzivnog veznjaka Pejića, jer bez njih trojice na terenu obrana domaćina mogla se naći na jako velikim iskušenjima, javlja Goal.

U prvom dijelu nije bilo velikih prigoda. Možda je i najbolja bila ona prva koju je imao Rudar. Arežina je izveo slobodni udarac, sjajno je pronašao Jovičića, koji je nekako nespreman dočekao loptu i slabo je šutirao glavom. U nastavku su gosti bili puno opasniji a vratar Kozić svakako se prometnuo u prvo ime utakmice. Dok je njega išlo na golu, a tri se puta našao na pravoj "straljani" domaći su i držali "nulu". 

Kod domaćina je igrom odskakao jedino Arežina koji je par puta također natjerao vratara Širokog Soldu na intervenciju. Ipak, u 72. minuti nakon gužve u kaznenom prostoru domaćina lopta se odbila na 15 - 16 metara a tamo je odličnim prizemnim udarcem Pehar pogodio mrežu domaće momčadi. 

Pokušao se Radnik vratiti, ali nepovezanom igrom to nije uspio provesti u djelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije