Nogomet

Široki kreće s pripremama, prozivka danas u podne u trening kampu na Blatu

Široki Brijeg
11.01.2016.
u 07:00

Prvi ili među prvima danas nogometaši Širokoga Brijega kreću s pripremama za novu sezonu. Čeka ih samo dvanaest prvenstvenih utakmica i (kako se nada trener Slaven Musa) šest susreta u Kupu BiH, gdje se Široki plasirao u četvrtfinale, piše Večernji list BiH. S tih šest susreta Širokobriježani bi barem igrali finale. Momčad je malo pokvarila plasman u tri dodatna kola, nakon što je osvojen jesenski naslov:

Isti igrački kadar

-Prozivka je u 12 sati u našem trening kampu na Blatu. Očekujem da se svi pojave, još da budu zdravi i - to je to. Čim se pozdravimo, odmah ćemo održati prvi trening. Liječnička služba odredit će kada će biti pregledi. Nema posebnih novina, na prozivci će biti isti igrači koji su bili i jesenas. Znači, niti je tko novi došao, niti je tko otišao. Jedan od problema jesenas bio je kasno uključivanje nekolicine igrača u rad jer oni su pristizali kada su pripreme bile gotove (Crno, Sesar, Ajayi, Krstanović). Sada svi krećemo od ništice i svi su u prigodi dobro se pripremiti, rekao nam je trener Širokog Slaven Musa.

Već smo gore rekli što Musa očekuje u kupu:

-U prvenstvu ćemo pokušati izvući maksimum. Intimno, to bi bio naslov prvaka, ali prvi je cilj izboriti nastup u Europi. Imamo momčad koja je to sposobna. Čast svima, ali mislim čak da imamo i najbolju momčad u ligi...

Prvo protiv Mostara

Plan priprema je poznat. Za početak će se raditi u kampu na Blatu, gdje će se igrati prvi pripremni susret protiv niželigaša Mostara 23. siječnja, gdje će se igrati i utakmica protiv Osijeka 29. siječnja. Za 2. veljače zakazan je susret protiv Rijeke na Rujevici. Dana 6. veljače na Blatu će gostovati mostarski Branitelj. U Antalyju se putuje 9. veljače. Tamo će se igrati utakmice protiv danskog Odensea (14. veljače) i Shaktera (Kazahstan) 18. veljače. Još se traži protivnik za 11. veljače.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije