Stižu pojačanja na Pecaru

Široki Brijeg doveo Kresingera i Welkera, dogovoreno deset pripremnih utakmica

Kresinger
Autori: Goran Sudar, HMS
05.01.2015.
u 21:18

Agilna uprava angažirala je dvojicu iskusnih igrača, s kojim će Širokobriježani pokušati odbraniti poziciju s koje će ući u nastavak prvenstva

ogometaši Širokog Brijega broje posljednje dane odmora u zimskoj pauzi. Jesenji prvak BHT Premijer lige BiH s pripremema za proljetni dio sezone počet će sljedećeg vikenda, a prozivka je zakazana za 8. siječnja. Ekipa koju s klupe vodi Slaven Musa nije pretrpjela velike promjene u zimskopj stanki. Agilna uprava angažirala je dvojicu iskusnih igrača, s kojim će Širokobriježani pokušati odbraniti poziciju s koje će ući u nastavak prvenstva. Jedna je napadač – Dino Kresinger, a drugi brazilski veznjak Taianan Imbere Linhares Welker. Tijekom priprema osnovni cilj stručnog stožera plavo-bijelih bit će uigravanje ove dvojice iskusnih igrača. Upravo zbog toga već su dogovorili desetak pripremnih utakmica, a prve su već na Ankovićevom memorijalu na kojem će se 16. i 17. siječnja pored njih naći i domaćin GOŠK, Hajduk i Željezničar. Nakon nastupa na turniru u Gabeli ekipa Širokog Brijega će u Hercegovini odigrati još jednu do dvije utakmice, a zatim 6. veljače putuje u Antaliju gdje imaju četiri dogovorene utakmice (protiv slovačkog DAC-a, danskog Odensea, kineskog Changchun Yataia i poljske Polonije), a još jednog protivnika trebaju potvrditi. Dogovoreno je da se u jednom danu odrade utakmice protiv Dunjaske Strede (DAC-a) i Polonije, jedna ujutro i jedna navečer dok će Širokobriježani sedam dana prije početka sezone odraditi probu protiv Veleža.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije