VELIKA TUGA

Shrvani Cro Cop objavio emotivan post: Pamtit ću ga dok sam živ

Igor Kralj/PIXSELL
02.05.2017.
u 19:15

Mirko Filipović objavio je emotivan post na svojem Facebook profilu zbog smrti prijatelja Josipa Vidovića Rusa. 
Cro Cop je nebrojeno puta pokazao kako je veliki emotivac. Hrvatskog borca sada je shrvala smrt prijatelja s kojim se nažalost nije oprostio kako bi to želio, jer dvije godine nisu razgovarali, prenosi Tportal.hr. 

'Moj prijatelj Rujo nažalost nije uspio dobiti ovu bitku. Prije nekoliko sati je umro. Nerazdvojni smo bili punih 19 godina i imamo bezbroj zajedničkih uspomena i doživljaja. Često smo se kao mala djeca svađali radi potpuno nevažnih stvari ali i mirili. Tijekom moje karijere u Prideu me pratio na putovanjima i ta druženja i nase doživljaje pamtit ću dok sam živ. Najteže mi pada što zadnje dvije godine nismo razgovarali i to radi najobičnije gluposti', napisao je Filipović u svojem postu te nastavio:

'Prije mjesec dana sam bio u Privlaci i vidim ga kako stoji ispred kuće i ja prođem samo. Sad mi je žao da ne mogu opisati što nisam stao i pozdravio prijatelja. Otkad je dobio moždani prije sedam dana nije mogao govoriti i bio je nesvjestan okoline. Čim sam čuo sta se dogodilo nazvao sam da pitam kako je. Kcer mi njegova kaže da nije reagirao ni na ukućane, niti je davao znakove da razumije što mu govore, ali kad mu je rekla da sam zvao i pozdravio ga on ju pogledao i suze mu krenile. Ovo je još jedan dokaz da ne treba tjerati inat jer se nikada ne zna šta sutra nosi. RIP prijatelju moj!'

Komentara 1

SL
slovenc007
22:11 02.05.2017.

Baš tužno. Imamo mi svi kakvog takvog dobrog bivšeg prijatelja sa kojim ne pričamo zbog gluposti!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije