UKRAJINSKI IZBORNIK

Ševčenko: Žao mi je Srne, nadam se da će dokazati da je nevin

08.10.2017.
u 18:02

Hrvatska ima nekoliko vrhunskih nogometaša poput Modrića, Mandžukića... Ali, očekujem samo pobjedu - samouvjeren je ukrajinski izbornik.

Ukrajinski izbornik Andrij Ševčenko u Kijevu je na konferenciji za medije najavio posljednju kvalifikacijsku utakmicu za SP u Rusiji, a koju njegova momčad igra protiv Hrvatske.

- Jako cijenim hrvatsku nacionalnu reprezentaciju, ima jako snažnu momčad. I mi i Hrvatska igrat ćemo na pobjedu, mi smo spremni, idemo po tri boda. Nadam se da će utakmica proći mirno, bez izgreda. Očekujem veliku podršku naših navijača - kazao je legendarni napadač, a danas izbornik, te dodao:

- Uspjeli smo se odmoriti i oporaviti nakon teškog terena u Kosovu, spremni smo 100 posto za sutrašnju utakmicu. Bez obzira na kišu, teren je u odličnom stanju, izdržat će.

Osvrnuo se i na bivšeg hrvatskog kapetana.

- Žao mi je zbog neugodne situacije za Darija Srnu. On je veliki profesionalac, odličan dečko, želim mu da dokaže da je nevin.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?