ZAMALO INCIDENT

Sergio Ramos spriječio bijesnog Modrića da napravi kaos!

Foto: UESyndication/PIXSELL
27.08.2018.
u 10:11

Španjolski mediji raspisali su se o Modriću i tvrde da mu se Real osvećuje zbog toga što je želio otići u Inter.

Čudne stvari događaju se oko Luke Modrića ovoga ljeta. Najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji zamalo je bio transferiran u Inter, ali je ipak ostao u Realu, što bi na kraju mogao i požaliti. 

Naime, zasad je u nemilosti novog trenera Julena Lopeteguija, koji mu na terenu daje mrvice. Bilo je očekivati da Luka na početku sezone neće biti starter jer se zbog SP-a kasnije pridružio realovcima na pripremama, ali 13 minuta, koliko je jučer dobio, za takvog igrača je premalo. 

Španjolski mediji raspisali su se o toj situaciji i tvrde da mu se Real osvećuje zbog toga što je želio otići u Inter. A danas donose i priču da je Modrić sinoć zbog toga prvi put glasno poludio. 

Nekoliko medija tvrdi da je bio iznimno ljutit kad je doznao da će ponovno biti na klupi, a Don Balon piše da je zamalo nastao kaos. "Hrvat se mrštio kad je vidio da će ponovno biti na klupi, a Sergio Ramos morao ga je prije utakmice zaustaviti kad je ljutito krenuo po objašnjenje kod trenera Lopeteguija", piše Don Balon.

Španjolski mediji navode da Modrić nije jedini nezadovoljnik, s njim se na klupi mrštio i Thibaut Courtois, najbolji vratar SP-a. Ni njemu nije jasna trenerova ''politika''. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije