TRENER DINAMA

Sergej Jakirović: Ovo mi je najteži poraz u karijeri, svima nam je teško

Sergej Jakirović
Marko Lukunic/PIXSEL
31.08.2023.
u 22:22

- Ne znam zašto smo bili tako prazni u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo uspjeli zamjenama poboljšati igru. Žao mi je što Ljubičić nije zabio za 2:0. Ali, moramo se brzo dignuti za ono što slijedi.

Trener Dinama Sergej Jakirović prokomentirao je debakl protiv Sparte u Pragu (4:1) čime plavi nisu izborili skupinu Europske lige nego će igrati u Konferencijskoj.

- Ovo mi je najteži poraz u karijeri. Bilo je još teških poraza, ali nikad nije bilo ovako važno - rekao je Jakirović pa nastavio:

- Ne znam zašto smo bili tako prazni u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo uspjeli zamjenama poboljšati igru. Žao mi je što Ljubičić nije zabio za 2:0. Ali, moramo se brzo dignuti za ono što slijedi.

Zašto Dinamo pada na kraju utakmice?

- Ne vjerujem da je to stvar kondicije. Može biti posljedica psihološkog stanja, ali ni za to nema razloga. Svima nam je teško, ali moramo se izvući. Poraz nije lagan, ali sada nam slijedi Osijek - zaključio je Jakirović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?