IZBIJENA JEDINICA

Šebetić protiv Veszprema ostao bez zuba, pogledajte kako sada izgleda

zubi
22.02.2016.
u 10:13

"Lavovi se nakon gladijatorske bitke u Veszpremu vraćaju bez bodova, ali i bez jednog zuba", objavio je na Facebooku PPD Zagreb uz Šebetićevu fotografiju.

Rukometaši PPD Zagreba izgubili su u Ligi prvaka na gostovanju kod Veszprema sa 25:27. No ono što više boli od tijesnog poraza jest činjenica da su ozlijeđeni Sandro Obranović i Domagoj Pavlović, dva jako, jako bitna igrača "plinara". Obojica su stradala u prvom poluvremenu. Obranović je dobio jako neugodan udarac laktom u rame od Cheme Rodrigueza, dok je Pavlović trčeći u obrani iskrenuo zglob.

– Mislim da će Domagoj i Sandro moći igrati protiv Celja, ali ćemo za svaki slučaj danas u Zagrebu napraviti preglede magnetskom rezonancijom. Luka Šebetić morat će pak k zubaru jer je izgubio prednji zub, jedinicu, za jednog pada u prvom poluvremenu – rekao je Damir Kajba, fizioterapeut PPD Zagreba.

"Lavovi se nakon gladijatorske bitke u Veszpremu vraćaju bez bodova, ali i bez jednog zuba", objavio je na Facebooku PPD Zagreb uz Šebetićevu fotografiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije