bivši Schumacherov menadžer

"Schumacherova obitelj mora objasniti milijunima što se događa s Michaelom"

schumacher
Press Association/Pixsell
10.02.2017.
u 18:28

Michael Schumacher već se više od tri godine oporavlja od teške nesreće na skijanju u Francuskoj nakon čega je stavljen u induciranu komu te je oporavak nastavio daleko od očiju javnosti. 

Schumacherova obitelj i menadžerica pobrinuli su se da u medije prestanu curiti informacije i zdravstvenom stanju sportske ikone, a u javnosti situaciju tek povremeno prokomentiraju najbliži prijatelji legende Formule 1. 
 
Svaka objavljena vijest o navodnom napretku izazvivala je posljednjih mjeseci euforiju među Michaelovim fanovima, no nitko zapravo ne zna što se točno događa sa Schumacherom. Mediji i fanovi su gladni novih informacija, a bivši Schumacherov menadžer Willi Weber požalio se na tajnovitost oko njegovog zdravstvenog stanja. 

"Schumacherova obitelj me se očito boji. Za Michaelov rođendan sam slao cvijeće i čestitke, ali nisam dobio nikakav odgovor. To me žalosti". 

"Kao da se boje da bih otkrio njegovo zdravstveno stanje, tako nešto ne bih nikada napravio. Potpisao bih ugovor o tajnosti podataka", rekao je 74-godišnji Weber, prenosi Index.

"Morali bi milijunima fanova objasniti kako se drži Michael. Obitelj ne govori istinu. Moje mišljenje ne znači ništa, moji savjeti ih ne zanimaju previše", dodao je. 

"Kada sam kod kuće i telefon zazvoni, često pomislim da će se druge strane javiti Michael i reći: Willi, kako si? Nada umire posljednja".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije