sankcije

Sankcije Nakon Ilića, Savez kaznio i Pavlovića

13.09.2015.
u 06:15

Korijeni problema nisu ovosezonski, nego se vuku od prošlosezonske utakmice protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja

Gabela, kad je nogomet u pitanju, ostaje vjerna sebi i kad lopta miruje, nešto se događa. Istina, protekli dani su zbog završnice federalnog Kupa imali i nogometnu notu, međutim, obilježje u Salinasovoj Troji dali su priopćenje UO-a kluba, te nove sankcije.

Kazne, kazne...

Uglavnom, tek što je prvenstvo počelo, GOŠK je nakupio kazni za nekoliko sezona. Podsjećamo, klub je novčano kažnjen zbog organizacije utakmica, Luji Iliću, sportskom direktoru, izrečena je doživotna suspenzija!? U proteklih pet kola bilo je i kažnjavanja igrača zbog, po ocjeni stručnog stožera, "nedovoljnog zalaganja" na utakmici u Sanskom Mostu... Rezultatski, s obzirom da je izgubio na startu domaću utakmicu, Gabeljani ne stoje loše, sedmi su s 8 bodova. Što je onda po srijedi? Pažljivijim promatračima jasno je da korijeni nisu ovosezonski, nego se vuku od za GOŠK nezavršene utakmice protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja kada su i prema viđenom i uz tekst potpisanog, na najgrublji način, tendencioznim suđenjem, zaustavljeni na putu u Premijer ligu. U GOŠK-u se osjećaju poniženim, prevarenim, izigranim, ostavljenim... Ni jedna od brojnih žalbi Gabeljana nije uvažena, što više, glavni sudac te utakmice Mirza Kazlagić iz Cazina, je promoviran!? Kakva je to poruka? Ošamućeni u svojevrsnom bunilu u GOŠK-u su dočekali početak sezone, ljuti na suce, Savez koji ih nije ni pokušao zaštititi. Naravno, ne treba pravdati nesportske postupke, međutim ured NS FBiH od Gabeljana je napravio neprijatelje.

Stigla nova "čestitka"

U takvoj situaciji nije lako ljudima koji 'kamče' pare za klub, ali ni sucima koji su zbog Kazlagića postali predmet prijezira, bez prava na previd, a kamoli pogrešku. Kao sol na ranu Gabeljanima je stigla nova „čestitka" Disciplinske komisije NS FBiH kojom se Perica Pavlović, dugogodišnji predsjednik, „kažnjava zabranom vršenja svih dužnosti u nogometu u trajanju od 6 mjeseci, računajući od 10. rujna". Kako se navodi na službenim stranicama Saveza, sankcija je uslijedila zbog prekršaja na utakmici prvog kola 1. lige FBiH, GOŠK – Radnički, koja je završena pobjedom gostiju 2:3.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?