PONOSNE NA BRATA

Samozatajne sestre Luke Modrića: Rijetko se pojavljuju u javnosti, a jednu krasi nesvakidašnje ime

luka modrić
Petar Glebov/PIXSELL
21.11.2023.
u 21:47

Nogometaš Luka Modrić privatan život čuva dalje od očiju javnosti, a ponekad podijeli lijepe trenutke s misterioznim sestrama.

Nije tajna da je nogomet najvažnija sporedna stvar u Hrvata, a ovih dana nas sve trese upravo nogometna groznica. Hrvatska nogometna reprezentacija danas može osigurati direktan plasman na Europsko prvenstvo 2024. pobjedom protiv Armenije na Maksimiru.

 Luka Modrić (38) jedan je od najpoznatijih i najuspješnijih nogometaša svijeta, a mnogi bi se složili i Hrvata! Osim što je vrhunski profesionalac, poznat je i kao obiteljski čovjek. Koliko su mu je obitelj najvažnija i dragocjena često pokazuje i na svojim društvenim mrežama kao što je Instagram. Ondje često objavljuje fotografije sa sinom Ivanom te kćerima Emom i Sofijom, a često zna razveseliti svoje obožavatelje i objavama sa suprugom Vanjom. No, milijunima pratitelja rijetko kad pokaže svoje samozatajne sestre - Jasminu i Dioru Modrić. S obzirom na to da sestre Modrić vješto izbjegavaju javnost te se o njima gotovo pa ništa ne zna, prava je rijetkost vidjeti ih na društvenim mrežama slavnog brata. 


Rijetko tko se sjeća da su njegove sestre potrčale svom bratu u zagrljaj na Maksimiru 10. svibnja 2008. godine. Naime, tada se Luka oprostio od maksimirske publike uz svoj treći naslov prvaka Hrvatske s Dinamom. Jasmina i Diora, baš poput ostatka svijeta, tada nisu ni slutile da će njihov stariji braco ostvariti svjetski uspjeh u nadolazećim godinama. Modrić je s madridskim Realom osvojio četiri naslova prvaka Europe, dva naslova prvaka Španjolske, s Hrvatskom je stigao do srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a prošle godine pak do bronce u Katru, a naposljetku je postao i najbolji nogometaš svijeta te dobitnik prestižne Zlatne lopte.

 

Foto: instagram

 

Vrijeme je brzo proletjelo, a Jasmina i Diora vjerno su nastavile bodriti Luku iz utakmice u utakmicu. Ipak, poslije su navijale podalje od očiju javnosti. Jednom prilikom Luka ih je pokazao svojim obožavateljima na Instagramu kada je Jasmini čestitao rođendan zajedničkom fotografijom. Diora je pak na Instagramu čestitala rođendan slavnom bratu, a pozirali su zagrljeni. 

 

Foto: instagram

 

Podsjetimo, Luka Modrić i njegova supruga Vanja bili su u velikoj ljubavi, a poznato je da su dugo odgađali vjenčanje. Sudbonosno 'da' izgovorili su u svibnju 2010., a ubrzo nakon rodio im se sin Ivano. Crkveno vjenčanje organizirali su godinu kasnije, a stali su pred oltar u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u svibnju 2011. Lijepu je Vanju dopratio Zdravko Mamić, a tri godine kasnije rodila se i kćerkica Ema. Godine 2017. stigla je i Sofia. Iako Luka uživa svjetsku slavu i popularnost, ovaj bračni par rijetko, gotovo nikad ne govori o svojem privatnom životu. Vanju se za razliku od brojnih WAGsica javnost često izbjegava, nema društvene mreže te je se zaista rijetko viđa. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije