Željezničar

Samir Bekrić: U ovom trenutku imamo puno motiva za pobjedu protiv Zrinjskog

nogomet
26.11.2016.
u 07:00

U Željezničaru pred gostovanje sa Zrinjskim (danas u 14 sati) priželjkuju svoju dobru igru i povoljan rezultat. U prijevodu bi to značilo barem osvajanje jednog boda. Momčad Želje navodno nije potresao skandal s verbalnim napadom na člana uprave Dejana Nikolića. Nogometaši tog kluba okrenuti su susretu sa Zrinjskim.

- Zrinjski je trenutačno najbolja momčad u BiH i u svojim redovima ima nekoliko odličnih pojedinaca koji ove sezone igraju zaista dobar nogomet. Međutim, i mi smo u usponu forme i u Mostar ne idemo s bijelom zastavom, već sa željom kako bismo se nadigravali. Mislim kako imamo snage i kvalitete pomrsiti račune Zrinjskom i Mostar napustiti barem neporaženi. Dobro se poznajemo i nema nikakvih tajni između nas, a utakmicu bi mogla presuditi veća želja nogometaša, a mislim kako u ovom trenutku mi imamo pregršt motiva da Bijeli brijeg napustimo neporaženi. Dat ćemo sve od sebe za pobjedu nad aktualnim prvakom koja bi nam otvorila vrata prema vrhu ljestvice, a usporila bi Zrinjski, kazao je nogometaš Samir Bekrić.

Željezničar u susretu protiv Zrinjskog ne može računati na Aleksandra Kosorića i Sinišu Stevanovića, koji imaju žute kartone, a zamijenit će ih Srđan Stanić i Mateo Boccaccini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?