Kup BiH

Sablić: Pogreške u obrani i napadu svesti na najmanju moguću mjeru

sabljic
11.04.2017.
u 16:27

„Sve smo karte bacili na Kup! A za prolazak u finale treba biti perfektan s naše strane u obje utakmice, pogreške i u obrani, i u napadu svesti na najmanju moguću mjeru“, kazao je na konferenciji za novinare trener Goran Sablić, najavljući sutrašnji prvi dvoboj poluzavršnice Kupa BiH protiv Željezničara, piše Pogled.ba. 

Dodao je kako su svi u redovima „Plavo-bijelih“ svjesni značaja utakmice i da je uz pomoć navijača želja već u prvoj utakmici na Pecari doći do pozitivnog rezultata. Upitan bi li taj rezultat bio bilo kakva pobjeda uz „čistu“ mrežu Sablić je kazao kako bi „voljeli sačuvati mrežu netaknutom, a nešto realizirati iz naših prigoda“.

Koliko, pak, na rasplet u poluzavršnici može utjecati činjenica da je Željezničar, za razliku od Širokog, opterećen i borbom za prvaka u prvenstvu, ostaje za vidjeti, no, mišljenja je Sablić, „odnos snaga između Širokog Brijega i Željezničara mnogo je izjednačeniji nego to tablica sugerira.

Za sastav ne konkuriraju Ćorić, Sivrić i Sesar, svi ostali su svježi, motivirani i spremni za utakmicu sezone na Pecari.

Susret između Širokog Brijega i Željezničara igra se u srijedu na Pecari s početkom u 18 sati.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije