"Božić u Ljubuškom 2015."

Rukometaši i rukometašice Izviđača prvi

17.12.2015.
u 07:40

Žamor, radost, navijanje, prva razočarenja..., svega je bilo na turniru u Ljubuškom Organizator, Škola rukometa Izviđač, zaslužuje pohvale, a neka imena onih koji su defilirali parketom trebat će i upamtiti

Dva dana, 11 klubova, mnoštvo djece, čak 49 odigranih utakmica bili bi neki od šturih, brojčanih, podataka o međunarodnom rukometnom turniru "Božić u Ljubuškom 2015."

Sadržajan turnir

Žamor, radost, navijanje, prva sportska razočarenja..., svega je tu bilo. Organizator, Škola rukometa Izviđač, zaslužuje pohvale, a neka imena onih koji su defilirali parketom trebat će i upamtiti.

U konkurenciji dječaka 2002. godište nastupilo je 7 ekipa. U A skupini igrali su – Široki, Izviđač 1 i RA Čapljina; B skupini, Izviđač 2, Neum, Delminium (Tomislavgrad) i Međugorje. Čak 10 sastava bilo je u konkurenciji dječaka rođenih 2004. Sudjelovali su: A skupina, Izviđač 1, Velež (Mostar), RA Čapljina, Široki i Izviđač 3; B skupina, Izviđač 2, Neum, Metković 1963, Međugorje i Jerkovac. Kod djevojčica, 2004. godište, sudjelovalo je 5 sastava – Hoteli Makarska, Izviđač, Neum, Jerkovac i Lipanjske zore.

Pobjednici

Nakon niza utakmica po skupinama, a zatim kroz doigravanje, u konkurenciji dječaka rođenih 2002. poredak je sljedeći: Izviđač 1, Izviđač 2, RA Čapljina, Neum. U finalu, Izviđač 1 – Izviđač 2 15:10. Za najboljeg igrača proglašen je Mihael Bebek, dok je najbolji vratar bio Matej Mandić, obojica iz pobjedničke momčadi.

U konkurenciji dječaka rođenih 2004-te poredak je: Izviđač 1, Izviđač 2, Široki, Neum. Najboljim igračem proglašen je Diano Neris Ćeško, a najbolji vratar je Darko Marinović iz pobjedničke momčadi. Domaćin je trijumfirao i u konkurenciji djevojčica.

Poredak: Izviđač, Hoteli Makarska, Jerkovac, Lipanjske zore. Za najbolju igračicu proglašena je Mihaela Miloš (Izviđač), a vratarku Lucija Ravlić (Makarska). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije