NEVJEROJATNE BROJKE

Ronaldu ugovor iz snova za ostanak u Realu do kraja karijere

Cristiano Ronaldo
12.10.2016.
u 19:45

panjolska televizijska postaja Cuatro na svojim je internetskim stranicama objavila neke detalje ugovora kojeg će Cristiano Ronaldo potpisati s madridskim Realom, a prema kojem bi vjerojatno u njemu onda i zaključio karijeru.

Ponajbolji nogometaš današnjice, javlja izvor, produljit će suradnju s klubom u koji je stigao 2009. godine u transferu iz Manchester Uniteda, a nakon što potpiše produljenje već važećeg ugovora njegov bi završetak trebao dočekati kao 36-godišnjak te 2021.

Novim produljenjem suradnje sa klubom koji domaće utakmice igra na stadionu Santiago Bernabeu Ronaldo će dobrano profitirati. Prema navodima te televizijske postaje godišnje će primati plaću u iznosu od 23 milijuna eura neto, a službena potvrda svega trebala bi uslijediti kroz dva do tri tjedna.

Sa 367 golova u 354 odigrane utakmice, portugalski napadač najbolji je strijelac u povijesti kluba koja je prepuna njegovih rekordnih ostvarenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije