RAZOČARAN

Ronaldo: Priče oko utaje poreza pokvarile su mi radost osvajanja Zlatne lopte

ronaldo
Reuters/PIXSELL
13.12.2016.
u 08:55

Nakon što je dobio Zlatnu loptu, Cristiano Ronaldo dao je veliki intervju za France Football. I otkrio koliko ga je pogodila afera Football Leaks:

"Naravno da mi je to pokvarilo zadovoljstvo osvajanja Zlatne lopte, lagao bih kad bih rekao da nije. Nisam hipokrit, ta mi priča nije napravila ništa dobra, a cijeli je proces težak ne samo za mene, nego za ljude oko mene: moju obitelj, sina, osobe koje rade sa mnom. Pa sin mi pohađa školu i počinje shvaćati neke stvari."

"Uvijek nastojim načiniti ispravnu stvar, biti transparentan, nemam razloga lagati."

"Kad se govori o mom privatnom životu, prijateljima, mjestima kamo idem na odmor, imam li ili nemam djevojku... to je normalno, ali kad je riječ o nečemu ovako ozbiljnom, pravu... Imam odvjetnike, klub, ljude koji rade za mene i boli me jer uvijek se trudimo raditi ispravno."

"Pa mnogo je nedužnih ljudi u zatvoru i ja se tako osjećam. Znaš da nisi učinio ništa pogrešno, a govore ti da si pogriješio i moraš odgovarati."

"No, istina uvijek izađe, prije ili kasnije!", rekao je Ronaldo, prenosi Goal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije