KRŠENJE ZAKONA

Ronaldo osuđen na 23 mjeseca zatvora, mora platiti i 18,8 milijuna eura

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
22.01.2019.
u 11:49

Zbog nenasilne prirode Ronaldovog kriminalnog dijela i španjolskog zakona koji nalaže da se kazna zatvora do dvije godine može odslužiti uvjetno ako se radi o prvom kršenju zakona, Ronaldo će kaznu odslužiti na slobodi

Cristiano Ronaldo prihvatio je u utorak na sudu novčanu kaznu u iznosu od 18,8 milijuna eura i uvjetnu kaznu od 23 mjeseca zatvora zbog porezne prijevare u Španjolskoj.  

Optužbe se odnose na njegovo vrijeme u bivšem klubu, Realu iz Madrida.

Sadašnji igrač Juventusa na sud je stigao sa zaručnicom Georginom Rodriguez, a prisutne novinare pozdravio je uz široki smiješak. 

Ranije je sudac odbio njegov zahtjev da uđe u zgradu Suda automobilom kako bi izbjegao medije. 

Ronaldo je u Madrid krenuo jučer odmah nakon pobjede njegovog Juventusa nad Chievom, a na sudu se izjasnio krivim za utaju poreza. 

Zbog nenasilne prirode Ronaldovog kriminalnog dijela i španjolskog zakona koji nalaže da se kazna zatvora do dvije godine može odslužiti uvjetno ako se radi o prvom kršenju zakona, Ronaldo će kaznu odslužiti na slobodi. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije