STIGLA KUĆI

Ronaldo objavio prvu fotografiju s novorođenom djevojčicom nakon što mu je tragično preminuo sin

Instagram
22.04.2022.
u 07:55

Ronaldo i njegova partnerica Georgina u ponedjeljak su objavili da im je pri porodu preminuo sinčić. Portugalski nogometaš je zahvalio liječnicima i medicinskim sestrama na brizi.

Portugalski nogometaš i ofenzivac Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo dočekao je kod kuće svoju zaručnicu Georginu te novorođenu curicu te na Instagramu objavio fotografiju obitelji.

"Dome, slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su s nama. Želimo zahvaliti svima na lijepim riječima. Vaša podrška je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za mali život koji smo upravo dočekali na ovome svijetu", poručio je Ronaldo.

Foto: Instagram

Ronaldu je nažalost pri porodu preminuo sin, ali se vratio obavezama u svom Manchester Unitedu. Jučer je odradio puni trening sa suigračima.

Podsjećamo, Ronaldo i njegova partnerica Georgina u ponedjeljak su objavili da im je pri porodu preminuo sinčić. Portugalski nogometaš je zahvalio liječnicima i medicinskim sestrama na brizi.

Ronaldo osim novorođene djevojčice ima četvero starije djece - Cristiana Jr., Evu Mariju, Matea i Alanu Martinu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije