Uzrok ili posljedica lošeg Reala:

Ronaldo je protiv Las Palmasa imao rekordno loš učinak

Cristiano Ronaldo
14.03.2016.
u 21:26

Portugalac je u posebno lošem drugom poluvremenu imao nula udaraca, nula stvorenih prilika, nula driblinga, nula dugih lopti, nula osvojenih lopti te samo osam dodavanja

Real Madrid opet je 'odgrizao nokte' sivm svojim navijačima. Slavili su 'los blancosi' 2:1 na gostovanju kod Las Palmasa tek golom Casemira u 89. minuti susreta, a kako je to često slučaj, i u pobjedama i porazima, prvo pada u oči učinak najveće zvijezde kluba. 

Cristiano Ronaldo je protiv jedne od najlošijih momčadi u Primeri imao samo 28 dodavanja, što mu je daleko najgori učinak kada je u pitanju taj dio statistike. Dosad je 'rekord' bio protiv Malage kada je Portugalac imao 37 dodavanja. Od tih 28 dodavanja, njih je samo 17 bilo uspješnih. Prmijerice, golman Las Palmasa imao je 20 uspješnih dodavanja. 

Portugalac je u posebno lošem drugom poluvremenu imao nula udaraca, nula stvorenih prilika, nula drublinga, nula dugih dodavanja, nula osvojenih lopti te samo osam dodavanja. Zinedine Zidane ga naravno nije zamijenio, no pravo je pitanje je li takav Cristiano Ronaldo uzrok ili posljedica ovako lošeg Reala ove sezone. 

Spomenimo i kako je ovo prvi put od travnja 2015. godine kako je Real pobijedio, a da nitko od BBC trojca nije zabio gol. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije