NA TRENINGU

Ronaldo ga tjerao iz Reala, a jučer i toliko ponizio da se Modrić hvatao za glavu

gtres/Gtres/PIXSELL
14.10.2017.
u 09:50

Španjolski mediji tvrde da se Ronaldu ne sviđa stil igre mladog kolege i uvjeren je da si njih dvojica ne pašu u igri.

Cristiano Ronaldo i Borja Mayoral, 20-godišnji napadač Reala, nisu u najboljim odnosima. Naime, kad je Zidane odlučio mladog igrača priključiti prvoj momčadi, Portugalac mu se požalio. 

Španjolski mediji tvrde da se Ronaldu ne sviđa stil igre mladog Mayorala i uvjeren je da si njih dvojica ne pašu u igri. Stoga je od Zidanea tražio da ne budu zajedno na terenu. 

A kad Ronaldo nešto kaže, njegova riječ u Realu ima težinu i prilično je jasno da te baš ne čeka velika karijera u tom klubu. A posebno nakon jučerašnjeg treninga gdje ga je Ronaldo ponizio. 

Igrači su bili podijeljeni u manje skupine i zaigrali popularnu 'ševu'. Pogodilo se da su spomenuta dvojica u istoj skupini, a Ronaldo se išao iživljavati na mlađem kolegi. Sjajnom varkom ga je izbacio iz težišta, a onda mu loptu gurnuo kroz noge, što je Mayoralu nakon svega zasigurno bilo teško podnijeti. No, pravio se kao da se ništa nije dogodilo, dok su se Modrić i ostatak društva uhvatili za glave. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?