NAPUŠTA DINAMO?

Romano potvrdio da je Livaković na pragu transfera karijere. Želi ga bivši osvajač Europske lige

Dominik Livaković
marko lukunic
31.05.2023.
u 17:52

Hrvatska hobotnica smatra se idealnom zamjenom za veterana Pepea Reinu, ostaje za vidjeti kako će se rasplesti situacija kada počne ljetni mercato

Prvi vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković vrlo je blizu odlaska iz Dinama ovog ljeta, a tome u prilog govore i informacije kakve imaju stručnjaci za transfere. Naime, španjolski Villarreal navodno je ozbiljan kandidat za novog poslodavca, a plavi traže odštetu od 10 milijuna eura.

Nicolo Schira je napisao na Twitteru kako je Livaković nikad bliže španjolskoj La Ligi, a sada se javio i Fabrizio Romano. Livi je nedavno izjavio kako nikakvog službenog dogovora s novim klubom nema, sretan je u Dinamu, ali će uskoro sjesti s agentom i razmotriti daljnje opcije.

Da je Livaković blizu transfera karijere potvrdio je i spomenuti Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi nogometaša. Romano je objavio da je Villarreal jako zainteresiran za realizaciju tog transfera, ali da još nije postigao dogovor s Dinamom. Španjolac David Raya je prvi Villarrealov izbor, ali golman Brentforda je dosta skuplji od Livakovića pa će stoga taj posao otpasti.

 

 

Najboljeg hrvatskog golmana povezivalo se i s turskim velikanima Fenerbahčeom i Galatasarayem, ali želja mu je karijeru nastaviti u ligama Petice, a ne u Superligi. Za Dinamo je branio u 283 utakmice i osvojio osam trofeja sa zagrebačkim klubom, dok je sa reprezentacijom osvojio srebrnu i brončanu medalju na svjetskim smotrama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?