Ne može ići na zimu

Roma ne želi pustiti Pjanića u Real i Barcu

Football Soccer  - AS Roma v Atalanta - Italian Serie A - olympic stadium, Rome, Italy 29/11/15AS Roma's Miralem Pjanic in action against Atalanta's Gabriel Paletta.REUTERS/Giampiero Sposito
02.01.2016.
u 07:00

Talijanski prvoligaš Roma poručio je predstavnicima Real Madrida i Barcelone da zaborave na Miralema Pjanića, dodajući kako klauzula o njegovu otkupu za 45 milijuna eura ne vrijedi za zimski prijelazni rok. Španjolski giganti zanimaju se za bh. reprezentativca koji igra jednu od najboljih sezona u karijeri. Prema navodima "Il Messaggera", predsjednik Rome James Pallotta zatvorio je vrata za bilo kakvu ponudu za 25-godišnjeg igrača koji je postigao 9 golova i upisao 6 asistencija u 21 utakmici ove sezone. Zainteresirane strane neće moći aktivirati klauzulu o napuštanju kluba za 45 milijuna eura. To znači kako će Pjanić ostati u Romi najmanje do kraja sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?