SEHA liga

Rodin: Možemo do pobjede u Našicama

17.09.2016.
u 11:00

Uoči gostovanja u Našicama kod Nexea u trećem kolu SEHA Gazprom lige u prostorijama Izviđača jučer je održana tiskovna konferencija, što je praksa i obveza prije svake utakmice.

Na konferenciji su o utakmici govorili trener Izviđač Central osiguranja Zdenko Grbavac i desni vanjski bek Mateo Rodin koji su nakon prvog obraćanja odgovarali na pitanja novinara.

- Dobro su mi poznati igrači iz Našica, naša očekivanja su kao i u svim utakmicama, a to je da pružimo što bolju igru i pokušamo pobijediti. To će biti teško jer Nexe je u težem položaju od nas, imaju tri poraza i nisu očekivali domaći poraz od Tatrana u posljednjoj utakmici. Mislim da će nas ozbiljno shvatiti, a mi, iako smo se emotivno ispraznili, pokušat ćemo dati sve od sebe i pobijediti u Našicama, kazao je na tiskovnoj konferenciji u prostorijama kluba Zdenko Grbavac, trener momčadi Izviđača. Bek Mateo Rodin optimističan je pred meč s Nexeom: - Mislim da možemo do pobjede u Našicama. Ekipu domaćina dobro poznajem, tri igrača su iz Ljubuškog. Iako ja prvi put igram ovako jake utakmice, moja i klupska očekivanja velika su jer smo protiv Meshkova pružili solidnu utakmicu, a protiv Celja nesretno smo izgubili i sada idemo u Našice pobijediti, istaknuo je Rodin. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije