IGRAO ZA OBA KLUBA

Robert Prosinečki progovorio o derbiju Dinama i Zvezde: 'Nažalost, to je svakom jasno'

željko janković
03.08.2021.
u 07:27

IGRAO ZA OBA KLUBA

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u završnoj rundi kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka igrat će protiv Crvene zvezde ili Šerifa odlučeno je u ponedjeljak na ždrijebu u Nyonu.

Naravno, Dinamo prije play-offa mora preskočiti treće pretkolo u kojem će igrati protiv poljske Legije.

A o mogućoj utakmici Dinama i Zvezde progovorio je Robert Prosinečki. Žuti je bio junior Dinama, zatim je postao legenda Zvezde da bi nakon toga s Croatijom bio u Ligi prvaka, a na kraju trener beogradskog kluba. - Ma, zvalo me sto ljudi, na moru sam, odmaram se - bila je prva reakcija Prosinečkog, prenosi Sportklub.

Zatim je dodao: - Ma mi nismo spremni za ove utakmice. Nažalost, to je svakom jasno. Što bih sad ja trebao reći tko je bolji, tko će proći. Jedino što zasad mogu reći da su i Legia i Šerif ozbiljne prepreke. Treba prvo to preskočiti.

Prosinečki je svjestan da će ovih dana mnoge zanimati njegovo mišljenje.

- Iskreno, ja bih se najradije maknuo od toga. To je moj život, jedan važan dio, ali nije najbitniji. I stoga o ovom doista više nemam namjeru govoriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije