Nizozemska zvijezda

Robben se drugi put oprostio od nogometa

07.11.2021.
u 18:23

Robben (37) je na kraju karijere zadobio brojne ozljede, a na utakmici Nizozemske lige Groningen - Waalwijk (1-1) oprostio se u odijelu, istaknuvši kako bi se puno radije oprostio u nogometnom dresu na travnjaku

Nizozemska zvijezda Arjen Robben u nedjelju se i službeno oprostio od nogometa, a posljednji pljesak doživio je na stadionu u njegovom rodnom Groningenu.

Robben (37) je na kraju karijere zadobio brojne ozljede, a na utakmici Nizozemske lige Groningen - Waalwijk (1-1) oprostio se u odijelu, istaknuvši kako bi se puno radije oprostio u nogometnom dresu na travnjaku, javlja nizozemska novinska agencija ANP.

Groningen je bio posljednja stanica ovog nogometaša, koji se prošle godine umirovio, ali se još jednom vratio u klub gdje je započeo bogatu nogometnu karijeru. No, za Groningen je prošle godine u elitnoj nizozemskoj ligi zbog ozljeda nastupio u samo sedam utakmica, prenosi HRT. 

Robben je u svojoj bogatoj karijeri igrao i za PSV Eindhoven, londonski Chelsea, Real Madrid i Bayern München s kojima je bilježio najveće uspjehe. Između ostalog, s Bavarcima je 2013. godine osvojio i Ligu prvaka.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije