CONOR STALNO PADAO

'Rios je nokautirao McGregora na sparingu, ali ne smije to priznati'

19.07.2017.
u 18:25

- Možete provjeriti i na internetu, ali svi sparing partneri su rekli da je često padao, da je redovito bio na podu.

Poznati boksački stručnjak i trener mnogih boksačkih profesionalaca Dewey Coper je potvrdio priču svog pulena Jessieja Vargasa koja puni stupce borilačkih medija proteklih dana. Podsjećamo, Vargas je izjavio kako je Conor McGregor nokautiran na sparingu od strane Brendona Riosa, prekaljenog profesionalca koji je navodno također angažiran u pripremnom kampu, piše Fight Site. No, i Rios i McGregorov tim su priču ekspresno demantirali, a boksač je otišao toliko daleko da je izjavio “kako niti ne zna tko je Conor McGregor”.

Coper, koji je povremeno trenirao i UFC-ovu zvijezdu Nicka Diaza, tvrdi da je problem kluzula o tajnosti zbog koje Rios ne može potvrditi priču i zbog koje je morao demantirati Vargasove riječi. “Izvor koji mi je to potvrdio je vrlo pozdan. Normalno je kada boksači idu sparirati s takvim velikim zvijezdama da potpisujuse klauzulu o tajnosti prema kojoj ne smiješ otkrivati što se dogodilo na treningu. Ali gdje ima dima ima i vatre. Svi znaju da kada je u pitanju najviši nivo boksača, pogotovo nivo svjetskih prvaka, i kada oni spariraju s MMA borcem, to će biti katastrofa za MMA borca”, tvrdi Coper i dodaje: “Slušajte. Ono što Jessie Vargas kaže je zlato. On je iznimno pošten i iskren čovjek velikog integriteta, što on kaže je istina.” Ipak, Coper vjeruje da se nokaut dogodio prije početka ovog pripremnog kampa, odnosno da je od tog događaja prošlo dosta vremena. “Da, čuo sam da je tek kada je stigao u Kaliforniju i kada je zatražio boksačku licencu, da su ga svi prebijali, bilo je jako lagano boksati s njim. Bio je to lagan novac za sve koje je angažirao. Možete provjeriti i na internetu, ali svi sparing partneri su rekli da je često padao, da je redovito bio na podu. Ne znam zašto bi lagali. Ali to je bilo puno ranije nego što je došlo do dogovora s Mayweatherom. Nadam se zaista da se u međuvremenu mnogo poboljšao”, zaključuje Coper.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije