SIPAO KOMPLIMENTE

Ribery brutalno nahvalio Niku Kovača, otkrio što mu je neprocjenjivo

17.09.2018.
u 15:50

- Meni je jasno da u ovim godinama ne mogu igrati stalno, bilo bi ludo da to napravim. A Niko je odličan po tom pitanju, znat će dozirati moju minutažu.

Niko Kovač odlično je započeo svoju karijeru na klupi Bayerna. Iako je tek početak i najveći izazovi tek predstoje, bivši hrvatski izbornik može biti ponosan na ono što je dosad napravio. 

Prvi trofej stigao je na početku kad je osvojio njemački Superkup, a u prvenstvu zasad ima sve pobjede. Bayern je zapravo jedini s učinkom od devet bodova. Proteklog vikenda pao je bayer iz Leverkusena, Bavarci su slavili s 3:1. Zbog svega toga ne treba čuditi što zvijezde hvale novog trenera. 

- Odlično mi je s Nikom. Čak i kad ne počnem utakmicu od prve minute, on razgovara sa mnom i objasni mi cijelu situaciju. Sjajno zna kako se odnositi prema meni, rekao je Franck Ribery pa nastavio hvaliti: 

- Meni je jasno da u ovim godinama ne mogu igrati stalno, bilo bi ludo da to napravim. A Niko je odličan po tom pitanju, znat će dozirati moju minutažu.

Ribery je usporedio Kovača s prethodnicima pa je istaknuo sve njegove kvalitete.

- Niko je pun kvaliteta! Zna nas voditi, ima sjajnu osobnost i  zna kako razgovarati s nama. Odlično je analizirao sve igrače u momčadi, zna kome je što potrebno... Smatram da je to neprocjenjivo, zaključio je francuski nogometaš. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije