na potezu Dinamo

Reprezentativac BiH ide u Španjolsku: Getafe poslao ponudu za Gojaka

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
22.11.2019.
u 09:12

Na potezu je klub iz Maksimira, jer je talentirani bh. nogometaš pod ugovorom do 15. lipnja 2022. godine

Reprezentativac BiH iz zagrebačkog Dinama Amer Gojak (22) dobio je ponudu španjolskog Getafea da se već u predstojećem, siječanjskom prijelaznom roku preseli u madridsko predgrađe!

Na potezu je klub iz Maksimira, jer je talentirani bh. nogometaš pod ugovorom do 15. lipnja 2022. godine, piše Avaz. 

Čelnike Getafea od transfera nije odbila ni informacija da će zagrebački “Modri” za bh. najtalentiranijeg igrača tražiti obeštećenje u visini od deset do 15 milijuna eura, tako da će brzo biti otvoreni i klupski pregovori.

U maksimirskoj “čekaonici” i dalje su španjolski Sevilja, Betis i Viljareal, francuski Lion, talijanski Milan i Inter, škotski Seltik, njemački Štutgart, Verder i Šalke, engleski Sautempton... koji pomno prate razvoj bh. sada već asa. 

No, Getafe je bio najkonkretniji i kreće u pregovore i realizaciju transfera.

- Naravno da je spreman za takav korak - rekao je nedavno šef stručnog stožera Dinama Nenad Bjelica za španjolske novine “Estadio Deportivo” komentirajući mogućnost odlaska Gojaka u Betis i dodao:

- Ima dobar karakter, a također ima potrebnu kvalitetu za igranje u španjolskoj ligi. On je jedan od najboljih igrača Dinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije