Košarka

Repeša svjestan bodovnog zaostatka, ali vjeruje u igrače

04.09.2018.
u 08:34

Kako je i najavio novi izbornik reprezentacije BiH Jasmin Repeša, stigao je u Sarajevo, obratio se medijima i obavio prozivku igrača pred dva važna susreta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. godine. No, prije riječi novoga izbornika medijima se obratio glavni tajnik KS BiH u ostavci Dubravko Barbarić.

Preuzeo odgovornost

- Preuzeo sam na sebe odgovornost pronaći najbolje rješenje u ovom trenutku na bh. momčad, ali i za budućnost. Duško Vujošević morao je odstupiti s mjesta zbog zdravstvenih razloga i želimo mu sve najbolje. Mislim da ćemo nastaviti njegovim putem, a to je pozitivan stav prema košarci i reprezentaciji. Što se tiče novog izbornika Jasmina Repeše, zahvaljujem mu što je odlučio sve ovo odraditi volonterski, riječi su glavnog tajnika u ostavci Dubravka Barbarića koji se prvi obratio novinarima. Potom se novinarima obratio novi izbornik Jasmin Repeša.

- Htio bih kolegi Vujoševiću zaželjeti brz oporavak. On je zadužio sve nas i nadam se da će mu zdravlje krenuti nabolje. Nastavljam njegov projekt i mislim kako i on želi da to doživi nastavak. Hvala igračima na odzivu i na želji i volji jer svi žele dati sve od sebe sada. Ne postoji trener koji može napraviti sustav igre za dva dana i time napraviti prevagu. Pohvalio bih čelnike Saveza na želji da me dovedu ovdje. To nije bilo u mojim planovima jer mi je deveti mjesec već bio bukiran. Ipak, ovo je minimum koji sam mogao učiniti i pomoći zbog situacije kakva jest - istaknuo je Jasmin Repeša te dodao:

Neugodni protivnici

- Nisam nisam došao raditi revolucije, već da nastavimo i budemo zajedno u ovom projektu koji je Dule počeo. Čekaju nas dvije neugodne momčadi koje mogu svakoga dobiti u Europi ako im dopustite igrati svoju igru. Imamo više talenta i kvalitete, ali da bismo dobili, morat ćemo biti ravnopravni. Bodovno imamo mali zaostatak, ali onaj koji vjeruje u sebe uvijek može doći do kraja. To će biti izuzetno teško, ali ova vrsta ima veliku perspektivu... Imamo dva mlada igrača iz NBA i igrače koji su pravi iskusni klupski igrači i koji igraju za tim. Svi oni su spremni pomoći i dati svoj maksimum - zaključio je novi izbornik košarkaške reprezentacije BiH Jasmin Repeša.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije