Završen najveći malonogometni turnir za mlade igrače u regiji

Rekordi - 65 momčadi,700 igrača, 530 pogodaka

mali nogomet
08.01.2015.
u 09:42

Od 19. prosinca 2014. do 4. siječnja 2015. godine u dvorani Sportskog centra Vaske benz u Ljutom Docu igrao se “Treći malonogometni božićni turnir Ljuti Dolac - Mabo Biograci” za mlađe dobne skupine. Možemo reći kako se turnir sastojao od šest dobnih turnira:

Atraktivan turnir

- Oko 700 mladih nogometaša odigralo je ukupno 115 utakmica na kojima su gledatelji vidjeli ukupno 530 pogodaka koje su zabili strijelci 65 momčadi. Dakle, za pet momčadi nadmašen je prošlogodišnji broj, rekao nam je Tihomir Tiša Miličević, jedan od idejnih tvoraca ovoga turnira, voditelj ljutodočke Škole nogometa NK Blato i jedan od entuzijasta koji je najviše “vukao” kako bi turnir prošao u redu:- Bilo je zaista atraktivno, s dobrim posjetom, osobito u polufinalu i finalu, kada je došlo oko 2000 gledatelja, kaže Miličević.- Momčadi koje su nastupile na turniru bile su sastavljene od igrača iz gotovo svih klubova iz širokobriješke, grudske, posuške, ljubuške, čitlučke, stolačke, čapljinske i mostarske općine. Pobjednik u kategoriji igrača rođenih 1996. i mlađih je momčad Mabo Biograci, koja je u finalu svladala MNK Jare (6:6, šesterci 8:7).

Pehari i medalje

U kategoriji 1998. godište i mlađi, slavili su Mahnitovi Mostar, nakon što su nadigrali Mabo Biograci (2:2, šesterci 4:3). Monte Carlo Centar 2 Mostar u dobi 2000. i mlađi u finalu su svladali Crvene kapice Mostar 6:1. Plavi Široki su u kategoriji igrača rođenih 2002. i mlađih s 5:1 svladali NK Međugorje.Zrinjevci Mostar slavili su u dobi 2004. godište i mlađi nakon što su u finalu pobijedili NK Cim (3:3, nakon šesteraca 6:5 za Zrinjevce). Kod najmlađih nogometaša(2006. godište i mlađi) pobijedila je momčad Međugorja, nakon što je s 4:1 svladala ekipu Škole nogometa Blato. Pobjednici i finalisti nagrađeni su peharima i medaljama. Nagrade su u svim kategorijama dobili najbolji igrači, strijelci i vratari, rekao nam je Miličević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?