Boris Pavić

“Recept za prolaz je napasti...”

17.07.2018.
u 08:45

Utakmica protiv Domžala na Pecari (2:2) sada nam se čini dobro “udaljenom”, uzvrat u Domžalama pak - jako blizu. Trener Boris Pavić sav je “u”, što se uzvrata tiče.

- Pratimo Domžale, kao što i Domžale prate nas. Znamo jedni o drugima sve. Mi uvažavamo njih, ali po načinu kako su uoči susreta u četvrtak krili sastav kao zmija noge - i oni uvažavaju nas. Nego, puno više razmišljam o nama, našoj igri i našim problemima, nego o njima. A problema - ne krijem to, imamo.

Papirologija

Još uvijek ni na pomolu nisu papiri za trojicu igrača koji su stigli kao pojačanja i koji bi bili u uskom krugu kandidata za utakmicu protiv Slovenaca - Antu Hrkaća, Marija Babića i Marina Popovića... Kako ide s tom “papirologijom”, u pitanju su i njihovi nastupi u prvenstvu, koje, kao što znate, počinje u subotu. A mi u nedjelju igramo protiv ambiciozne Sloge na Pecari... s tim da o toj utakmici nećemo dok ne odigramo susret u Domžalama u četvrtak. I, samo o tome razmišljamo.

Pavić posebice naglašava snagu napada kod Domžala, za koji tvrdi kako je najbolji u Sloveniji.

- Da nisu najbolji, zar bi bili najučinkovitiji po broju pogodaka u nedavno završenom prvenstvu Slovenije? Ipak, primjećujem da, kad jurnu naprijed, ostavljaju prostora za napad, što je za nas prigoda... Uostalom, što nam preostaje nego napasti?

Nemaju pritisak

A 2:2 u prvoj utakmici i ne nudi Širokom ništa drugo... Pa smo u šali predložili Paviću da “Široki Brijeg samo napada”, a on se složio da nam je “recept teorijski odličan”...

- Malo, ali samo malo, ide nam na ruku što su Domžale u ulozi favorita. To je mali pritisak, a mi ga više nemamo - rekao nam je trener Boris Pavić jučer između jutarnjega i poslijepodnevnoga treninga.

- Vikend je bio slobodan, valjda su se igrači odmorili. Nemamo puno prostora išta mijenjati, za uzvrat kandidira 11 - 14 ljudi...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije