NEOBIČNA SITUACIJA

Real zbog Modrića imao 12 igrača na terenu, Zidanea pitali zašto ga je zamijenio

21.09.2017.
u 11:57

- Ovo je jako loš početak, moramo se zabrinuti, vrijeme je da upalimo alarm, poručio je Ramos.

Navijači Real Madrida razočarani su nakon lošeg početka njihove momčadi u španjolskom prvenstvu. Kraljevski klub je u uvodnih pet kola osvojio tek sedam bodova dok su na svom Santiago Bernabeuu u tri susreta stigli do samo dva boda.

- Ovo je jako loš početak, moramo se zabrinuti, vrijeme je da upalimo alarm. Ovo se stvarno rijetko viđa da ne dobivamo utakmice kod kuće - izjavio je Sergio Ramos nakon šokantnog poraza protiv Betisa (0:1).

A neobična situacija dogodila se u 72. minuti utakmice kada je u igru ušao Borja Mayoral pa je Real nekoliko sekundi na igralištu imao čak 12 igrača. Iz igre je trebao izaći Luka Modrić, no četvrti sudac je na semafor ukucao pogrešan broj - 12 koji inače nosi Marcelo, a koji je izašao iz igre netom prije. 

Ujedno, hrvatski veznjak vjerojatno nije očekivao da će biti zamijenjen budući da je bio jedan od boljih u Realovoj momčadi. U čudu je pogledao prema klupi s koje su mu dovikivali da napusti igru. Potom ga je i sudac upozorio da krene put svlačionice.

Španjolski novinari nakon utakmice upitali su trenera Zinedinea Zidanea zašto je odličnog Modrića zamijenio mladim napadačem Borjom.

 - U svakoj utakmici idem po pobjedu i to se neće promijeniti. Zamjena može biti ovakva ili onakva, ali cilj je uvijek - pobjeda. Tako stoje stvari, pogotovo kad igramo u Madridu i to se neće promijeniti - rekao je Zidane.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije