real proigrao

Real zabio Sportingu 'petardu' u 41 minutu i preskočio Barçu

Real
17.01.2016.
u 18:08

Real Madrid pobijedio je Sporting Gijón na Santiago Bernabéuu 5-1 i, barem privremeno, preuzeo drugo mjesto Primere. Dva gola zabili su Ronaldo i Benzema

Davljenik Primere Sporting gubio je 4-0 nakon prvih 18 minuta gostovanja na Santiago Bernabéuu. Činilo se kako bi Real Madrid mogao zabiti i dvoznamenkast broj golova, ali gosti iz Asturije na kraju su se izvukli s "prihvatljivim" porazom 5-1.

Fantastično je "kraljevski" klub otvorio utakmicu. Gareth Bale u sedmoj minuti zabio je prvi gol na dodavanje Kroosa, a Ronaldo je dvije minute potom udvostručio vodstvo nakon asistencije Karima Benzeme.

Francuz se sam upisao u strijelce već u 12. minuti, a asistent je bio Bale. Nakon što je Ronaldo u 18. minuti postavio 4-0 poslije proigravanja Carvajala, izgledalo je da će gosti iz Gijóna pretrpjeti pravi potop.

Korak u tom smjeru otišao je Real u 41. minuti kad je Benzema atraktivno pogodio za 5-0 nakon ubacivanja Isca. Ipak, bio je to posljednji gol domaćeg sastava. Isma López u 62. minuti zabio je počasni gol za Sporting za konačnih 5-1.

Real je ovom pobjedom preuzeo drugo mjesto ljestvice s bodom zaostatka za vodećim Atléticom koji ima utakmicu manje, dok Barcelona za "kraljevima" zaostaje bod i ima dvije utakmice manjka..

Atlético od 18:15 gostuje kod Las Palmasa, dok Barça dočekuje Athletic Bilbao u 20:30.

Hrvatski veznjak Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u pobjedničkom sastavu i pritom zaradio žuti karton, dok je njegov reprezentativni kolega Mateo Kovačić zamijenio dvostrukog strijelca Benzemu u 65. minuti. Alen Halilović odigrao je prvo poluvrijeme za Sporting, koji ostaje u zoni ispadanja, na 19. mjestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?