VIDEO

Real odao veliku počast Luki Modriću! Marca: Njegova 'vanjska' treba pod zaštitu Unesca

Real Madrid
07.09.2022.
u 19:12

Najbolji hrvatski nogometaš slavi veliku obljetnicu, stoti nastup u elitnom klupskom natjecanju.

Hrvatski nogometni virtuoz Luka Modrić odigrao je u utorak jubilarnu 100. utakmicu za Real Madrid u Ligi prvaka čime je postao osmi igrač u povijesti kluba koji se može pohvaliti tim dosegom, objavili su iz Kraljevskog kluba.

Povodom velikog jubileja, uprava kluba je uručila bijeli dres s brojem 100 na leđima našem 37-godišnjem kapetanu i ponajboljem svjetskom veznjaku.

 

 

Na utakmici protiv škotskog Celtica zabio je sjajan pogodak njegovim zaštitnim znakom, vanjskim dijelom kopačke, i tako ponovno oduševio sve pratitelje nogometa. 

- Luka Modrić je prvi put u Ligi prvaka zaigrao u srpnju 2006. godine u play-offu s Dinamom. Prije 16 godina... Odnosno prije 5887 dana. I nakon pet osvojenih Liga prvaka, on još uvijek pravi razliku. Maestro. - objavio je ugledni novinar Fabrizio Romano.

 

 

- Modrićeva vanjska vlada Ligom prvaka, ta slavna vanjska mora postati dio svjetske nematerijalne kulturne baštine pod zaštitom Unesca! Hrvat ju je opet izvukao u Ligi prvaka, a prošle sezone je u ovom natjecanju Chelseaju donio polufinale nezaboravnim dodavanjem za gol Rodrygu. Celticu je sad zabio golčinu. - sipa komplimente Marca. 

Real se odlučio još jednom zahvaliti svojoj zvijezdi pa je napravio kompilaciju njegovih najboljih poteza u Ligi prvaka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?